Atıl araziye hayat verdi, mahalleyi sevince boğdu!

TAKİP ET

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'nin girişimiyle Kayabaşı Mahallesi'ndeki 4 dönümlük atıl arazi, etkinlik alanına dönüştürüldü. Mahalle sakinleri ve muhtar, Başkan Tepe'ye teşekkür pankartı astı.

Altınordu Belediyesi, Kayabaşı Mahallesi'nde vatandaşların talebi doğrultusunda 4 dönümlük atıl araziyi yenileyerek etkinlik alanına çevirdi. Daha önce çöp ve moloz yığınlarının bulunduğu alan, şimdi mahallelinin nefes aldığı bir sosyal yaşam merkezi oldu.

"Geleneksel 1’inci Kayabaşı Halkı Buluşması" ile açılışı yapılan alanda binlerce vatandaş bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Ercan Çavaş, alana asılan pankartla Başkan Ulaş Tepe'ye teşekkür etti:
"Mahallemize gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe’ye teşekkür ediyorum."

Başkan Tepe, mahallelinin sevgi gösterisiyle karşılandı. Etkinlikte konuşan Tepe, "Kayabaşı Mahallemize bir bütün olarak bakıyoruz. 4 bin metrekarelik bu alanı mahallemize kazandırdık, daha da güzelleştireceğiz" dedi.

Muhtar Çavaş, Başkan Tepe'nin desteğini vurguladı:
"Her çalışmada samimiyetini ve duyarlılığını hissediyoruz. Kendisine mahallem adına şükranlarımı sunuyorum."

Yeni etkinlik alanı, Kayabaşı sakinleri için hem bir buluşma noktası hem de sosyal hayatı canlandıran bir merkez oldu.

altınordu kayabaşı mahallesi ordu altınordu kayabaşı mahallesi Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe