ODÜ genel sekreteri Serkan Yalkın görevden alındı

TAKİP ET

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Genel Sekreterliği görevine, deneyimli bürokrat Metin Karakuş atandı. Karakuş, daha önce Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Yeni Atamalar ve Görev Değişiklikleri
Ordu Üniversitesi'nde görev değişikliğine göre Genel Sekreter Serkan Yalkın’ın görevinden alınmasının ardından boşalan pozisyon, Ordu'da yıllarca görev yapmış başarılı bürokrat Genel Sekreter Yardımcısı Metin Karakuş’a verildi. Karakuş’un yerine ise Genel Sekreter Yardımcılığına ise Dr. Kürşat Taşkın getirildi.

Metin Karakuş’un Kariyeri
Yeni Genel Sekreter Metin Karakuş, uzun yıllardır kamu yönetimi alanında çalışan bir isim. Ordu Defterdarlığı’nda defterdar yardımcısı olarak da görev yapan Karakuş, üniversite bürokrasisindeki deneyimiyle dikkat çekiyor.

Atama kararının, üniversitenin idari yapısını güçlendirme amacı taşıdığı belirtildi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, sürecin mahkeme kararı doğrultusunda tamamlandığı ifade edildi.

serkan yalkın serkan yalkın kimdir serkan yalkın ordu