Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Ordu Valiliği öncülüğünde düzenlenen “102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü” büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’ndan başlayan yürüyüşe; Ordu Valisi Muammer Erol, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Garnizon Komutanı Tabip Albay Serkan Öcmenler, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, meslek kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Katılımcılar, ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın “Cumhuriyet” ezgileri eşliğinde Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’ndan İlkadım Anıtı’na kadar yürüdü.
Yürüyüş güzergâhı boyunca vatandaşlar, marşlar söyleyerek Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu. İlkadım Anıtı önünde ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından verilen konserle kutlamalar doruğa ulaştı.
Coşku dolu görüntülere sahne olan yürüyüş, Kent Orkestrası konseri ile sona erdi. Vatandaşlar, ellerindeki bayraklarla Cumhuriyet’in 102. yılını gururla kutladı.




















