Başkan Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Yayınlanma :
03.12.2021 14:29
Güncelleme :
03.12.2021 14:29
Kültür ve Turizm Bakanlığında gerçekleşen görüşmede Başkan Güler, Ordu’nun kültürel mirası ve turizm yatırımları hakkında Bakan Ersoy’a bilgiler verdi.
Başkan Güler ziyarette yaptığı açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek, Ordu'muz için istişarelerde bulunduk. Sahip olduğu zengin tarihi, kültürel mirası ve doğal dokusu ile Ordu'muzu kültür ve turizm alanında çok daha ileri taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: