Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında Ordu’daki yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına yönelik iddialı ifadeler kullanarak, “Ordu Büyükşehir’i kazanacağımız günler çok yakın. Onu da hangi genç arkadaşlarımızla yapacağız, bakalım” dedi.
Özel’in bu açıklaması, 2029 yerel seçimlerine yönelik siyasi kulislerde hareketliliğe yol açtı. Parti içinde genç isimlere vurgu yapılması, adaylık sürecine ilişkin çeşitli yorumları da beraberinde getirdi.
Kulislerde, CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin isminin öne çıktığı konuşuluyor. Ancak konuya ilişkin parti yetkililerinden resmi bir açıklama yapılmadı.
Siyasi çevrelerde değerlendirmeler sürerken, önümüzdeki süreçte CHP’nin Ordu’da nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: