"Milletvekilliği bir meslek değildir, emekli maaşları almaları kabul edilemez, emekli maaşları almaları iptal edilsin..." diyen Mütercimler, siyasetin hizmet etmek amacıyla yapılması gerektiğini vurguluyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? ???? Milletvekillerinin emekli maaşı alması sizce adil mi? Yoksa siyaset, bir hizmet alanı olarak mı görülmeli? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın, tartışmaya katılın!
Erol Mütercimler'in milletvekilliği ve emekli maaşlarına dair sözler
Erol Mütercimler'in milletvekilliği ve emekli maaşlarına dair sözleri, siyasetin bir meslek olup olmadığı tartışmalarını yeniden alevlendirdi.
Yayınlanma :
30.10.2025 11:18
Güncelleme
: 30.10.2025 11:18
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: